Huidierenoppas Kwispelstaart: Dierenoppas in Antwerpen

Huidierenoppas Kwispelstaart

Dierenoppas

Antwerpen

Petsitter

Persoonlijk bericht WAARDERING:

“Oppas in familiale sfeer”

Competenties

Hallo, ik ben Karin uit Hoboken, verzot op dieren! Als eigenaars van drie honden én een kat, spreken we uit ervaring als we zeggen dat het niet makkelijk is geschikte opvang te vinden voor je trouwe viervoeters. Bovendien kan het emotioneel ook lastig zijn om je lieveling op pension te sturen, terwijl jij van je welverdiende vakantie wil gaan genieten. Laat ons daarom op uw huisdier passen, zodat U met een gerust gemoed kan vertrekken.

Ik vind het persoonlijk belangrijk dat een huisdieroppas meer doet dan het dier enkel eten en water geven terwijl zijn baasje even niet beschikbaar is. Een goede huisdieroppas brengt ook quality time door met het dier, geeft het beweging en weet wanneer het dier hulp nodig heeft. Kortom, een huisdieroppas die het dier opvangt in de familiale sfeer die het gewend is, iets wat niet altijd praktisch haalbaar is in grotere pensions.

U kan er bij ons voor kiezen uw metgezel bij U thuis of bij ons thuis te laten oppassen. Neem voor meer informatie zeker een kijkje op onze website www.kwispelstaart.be

Skilto lid sinds januari 2016

Over Huidierenoppas Kwispelstaart

Opmerkingen

Reviews en aanbevelingen

Schrijf als eerste een review!

Gegevens

Contactinfo:

Huidierenoppas Kwispelstaart

Huidierenoppas kwispelstaart


Antwerpen 2660

Contacteer Huidierenoppas Kwispelstaart

Delen

Aanbeveling

Hulpmiddelen

Prijzen

Budget: vraag een offerte

Ik verplaats me tot bij de klant in een straal van 25km

Plan