Persoonlijk bericht WAARDERING:

Competenties

Ik ben Cassandra en heb een groot hart voor dieren.
Ik studeer Dierenzorg aan de hoge school Sint-Lieven in Sint-Niklaas. Ik studeer ook Dierenartsassistente aan de CVO in thuisstudie.

Ik zou graag wat bijverdienen en mensen helpen om op hun geliefde dier te passen. Steeds vaker komen dieren in asielen terecht wegens slechte opvangmogelijkheden. Dit wil ik vermijden. Ook de extra kennis en ervaring zal mijn studie goed van pas komen.

Ik heb al ervaring met het passen op dieren omdat ik een vaste hond heb waarop ik pas en omdat stage heb gelopen in een hondenpension.Ook heb ik ervaring door het verzorgen van mijn eigen dieren of de dieren van vrienden en familie.

Ik let op vele diersoorten; honden, katten, konijnen, cavia's, hamsters,... enkel niet op vogelspinnen :-). Ik wandel met ze, verzorg hun vacht, geef ze te eten en te drinken, speel met ze, knuffel ze, enzovoort. Ook doe ik enkele klusjes in huis (als dit gewenst is) zoals de planten water geven, de post binnen brengen, rolluiken naar boven en beneden halen en stofzuigen voor je terug thuis komt.

Ik kom bij u thuis en verzorg u dier zoals u het wilt. Ik kom langs voor 1 uur, of zelfs voor een heel weekend. Overnachten kan ook.

Bij vragen mag u mij altijd contacteren (liefst via mail of sms)!

Skilto lid sinds maart 2014

Over Cassandra De Bruyn

Diploma's: Ik ben momenteel nog bezig aan een bacheloropleiding Dierenzorg en een opleiding in thuisstudie 'Dierenartsassistente'.

Ervaring: Ik heb ervaring met dieren door het verzorgen van mijn eigen dieren, dieren van vrienden en familie, door mijn vast adresje om te gaan oppassen en door stages in mijn opleiding.

Opmerkingen

  • Bart |26 augustus 2015| Beste Cassandra, ik zoek een diere oppas aan huis in Stekene. Zou u mij kunnen contacteren via bart_roelandt@hotmail.be? Het gaat over 1 hondje dat niet graag uit zijn eigen omgeving is. Groetjes

Reviews en aanbevelingen

Schrijf als eerste een review!

Gegevens

Contactinfo:

Cassandra De Bruyn


Bornem 2880

Gesproken talen:

  • English
  • Nederlands

Contacteer Cassandra De Bruyn

Delen

Aanbeveling

Hulpmiddelen

Prijzen

Budget: vraag een offerte

Ik verplaats me tot bij de klant in een straal van 20km

Betalingsmethodes:

  • cash
  • overschrijven
  • Paypal

Plan