Persoonlijk bericht WAARDERING:

“5-Sterren oppas voor uw viervoeter!”

Competenties

Claudia Aelbrecht, oprichtster van Care4Cats zorgt op een betrouwbare en liefdevolle manier voor uw kat(ten) en andere huisdieren als u van huis bent. Zo komen wij op regelmatige tijdstippen uw huisdier gezelschap houden in zijn eigen vertrouwde omgeving. Uw poes wordt verzorgd door een erkende verzorgster en geen studentjes of jongeren die dit als een zakcentje beschouwen.

Care4Cats is hierdoor de meest toegewijde professionele poezenoppas-service voor gans de regio Antwerpen die ervoor zorgt dat uw poes in zijn eigen thuisomgeving stressloos kan genieten van 5-sterren aandacht terwijl u van huis bent.


Onze diensten gaan veel verder dan alleen maar tegemoetkomen aan de fysieke behoeften van uw dier. Ik ben van mening dat, net als bij de mens, er een geest-lichaam verbinding is bij dieren. Als zodanig is de emotionele toestand van uw huisdier net zo belangrijk als zijn of haar fysiek welzijn. De doelstelling van Care4Cats is om stress, frustratie, eenzaamheid en ja, zelfs verveling in het leven van je geliefde viervoeter te verminderen. Bovendien is voor hem niets fijner dan zijn eigen plekje, zijn eigen eten en zijn eigen geurtjes.


U hoeft geen beroep meer te doen op uw buren, vrienden, studenten of familie. Care4Cats zorgt voortaan dat u met een gerust hart op vakantie kan gaan of een weekendje weg.

Neem een kijkje op onze website www.care4cats.be of bel vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek.

Essen — Brecht — Berendrecht — Stabroek — Zandvliet — Kalmthout — Kapellen — Hoevenen — Ekeren — Brasschaat — Schilde – ‘s-Gravenwezel — Schoten — Merksem — Deurne — Berchem — Wommelgem — Wijnegem — Borsbeek — Ranst — Centrum Antwerpen

Via Facebook houden we u tevens op de hoogte van leuk acties en evenementen.

facebook.com/care4cats
ww.care4cats.be

Skilto lid sinds september 2013

Over Care4cats

Persoonlijk:

Opmerkingen

Reviews en aanbevelingen

Schrijf als eerste een review!

Gegevens

Contactinfo:

Care4cats

Care4Cats

Heidestraat 3
Kapellen 2950
BTW: BE0899746462

Gesproken talen:

  • Nederlands
  • Français
  • English

Contacteer Care4cats

Delen

Aanbeveling

Financiële gegevens

Hulpmiddelen

Prijzen

Budget: 9,5-15€

Ik verplaats me tot bij de klant in een straal van 100km

Betalingsmethodes:

  • cash
  • overschrijven
  • factuur

Openingsuren

Maandag: 07:00 - 00:00

Dinsdag: 07:00 - 00:00

Woensdag: 07:00 - 00:00

Donderdag: 07:00 - 00:00

Vrijdag: 07:00 - 00:00

Zaterdag: 07:00 - 00:00

Zondag: 07:00 - 00:00

Plan